Electrician Bucuresti

Montaj tablou electric

De obicei, in momentul in care ne dotam apartamentul cu mai multe electronice care au nevoie de alimentare la curent electric, tabloul electric pe care il avem necesita si el un upgrade. Astfel, suntem pusi in situatia de a avea nevoie de montajul unul tablou electric nou, superior celui vechi.

Cine se poate ocupa de montajul tabloului electric?

E foarte posibil sa fii tentat sa faci chiar tu aceasta operatie. Mai ales ca acum gasesti pe internet toate informatiile necesare, explicate pas cu pas, care te indruma cum sa faci montajul unui tablou electric nou. Nu te lasa prins in capcana, insa, pentru ca cea mai minora greseala in acest proces, poate duce la dezastre mari, atat pentru casa ta cat si a vecinilor tai!

Daca ai nevoie de montajul unul tabloul electric nou cauta un electrician cu atestat ANRE si cu experienta in domeniu!

E greu de realizat montajul unui tablou electric?

Nu este o operatie complicata, daca stii ce ai de facut. Este insa o lucrare care iti poate periclita viata in timpul montajului – daca nu respecti normele de siguranta. Si care, prost realizata, poate duce suprasolicitarea instalatiei electrice, generand incendii de proportii.

Nu uita ca o lucrare prost facuta in acest sens, are nevoie doar de un mic scurtcircuit, sau o fluctuatie de tensiune ca sa iti distruga tot!

Deci, nu e greu de facut montajul tabloului electric, dar el trebuie realizat cu simt de raspundere de catre cineva care se pricepe!

De aceea, nu face greseala sa cauti tu pe internet solutia si pasii necesari montajului tabloului electric, ci cauta doar un electrician autorizat in domeniu si lasa-l sa isi faca meseria!

Se ofera garantii pentru montajul tabloului electric?

Da. Daca ai apelat la o firma atestata ANRE sau la un electrician autorizat, acestia stie ca trebuie sa iti ofere si garantii pentru montajul tabloului electric. O garantie rezonabila este una pentru cel putin trei ani de functionare.

Care sunt preturile montajului unui tablou electric?

Pretul variaza in functie de cativa parametri – montajul tabloului electric se realizeaza la bloc, casa sau vila? Cat de complex este tabloul electric? Doriti si sigurante noi la montajul tabloului electric?

Unii clienti vor si schimbarea soneriei – si ea este inclusa in montajul panoului electric.

Cand este nevoie sa apelam la un electrician autorizat ANRE?

In orice situatie. Dar, atunci cand contoarul este sigilat si doriti inlocuirea suportului , este absolut obligatoriu ca la montajul tabloului electric nou sa chemati si un reprezentant al ENEL-ului!

Aceasta supervizare nu necesita costuri suplimentare, dar trebuie sa anuntati din timp ca doriti un montaj pentru un tablou electric nou, pentru ca dureaza doua, trei zile pana un reprezentant ENEL va veni la domiciliul dumneavoastra.

Cat dureaza montajul tabloului electric?

Durata montajului variaza de la caz la caz, dar ea nu ar trebui sa depaseasca doua ore.

Ce materiale trebuie sa pregatesc eu pentru montajul tabloului electric?

Daca ai apelat la un electrician autorizat , Dvs. nu va trebui sa pregatesti nimic, pentru ca el va veni cu toate sculele si materialele necesare. In plus, specialistul stie cel mai bine care sunt materialele conforme si care respecta normele impuse. Lasa-l pe el sa se ocupe de acestea!

Dvs. va trebui, insa, sa va ocupati de chemarea reprezentantului ENEL, daca ai contoarul sigilat si doriti inlaturarea suportului de contuar. Si nu numai. E bine sa anunti in orice situatie – ei vor stii ce intrebari sa iti adreseze ca sa decida daca e nevoie sau nu de prezenta lor la operatia de montaj tablou electric nou.

Electrician Bucuresti

Ai o problema cu instalatiile electrice? Apeleaza la electricieni profesionisti autorizati ANRE.

sau