Evaluare gratuita!

Instalatia electrica este veche si ineficienta? Iti asiguram o evaluare gratuita a instalatiei electrice apoi te ajutam cu consultanta in alegerea solutiei potrivite (reparatie / inlocuire).

Este timpul pentru inlocuirea vechilor corpuri de iluminat.

Reparatii si montaj corpuri de iluminat la preturi fara concurenta. Echipa noastra de electricieni autorizati ANRE asigura montarea si reparatiile pentru corpuri de iluminat interior / exterior. Intervenim atat pentru montajul corpurilor de iluminat rezidentiale cat si pentru montajul si reparatia corpurilor de iluminat cu utilizare stradala / industriala.

Servicii electrician:

Reparatii instalatii electrice

Electrician Autorizat ofera servicii reparatii instalatii electrice. Reparam defectiuni ale tabloului de sigurante, lipsa tensiune, defectiuni sistem iluminat, intrerupatoare, prize si orice fel de avarie la instalatia electrica.

Electricienii nostrii sunt autorizati ANRE, oferim garantie pentru lucrarile efectuate. Electrician Autorizat este certificat ISO 9001:2008.

Schimbare instalatie electrica

Schimbarea instalatiei electrice este obligatorie in cazul apartamentelor vechi ale caror instalatii nu mai sunt deloc sigure. In blocurile vechi, instalatiile electrice de apartament sunt subdimensionate fata de consumul aparaturii casnice actuale.

Alege sa previi defectarea aparaturii din apartament! Suna acum un electrician autorizat ANRE.

Schimbare instalatie electrica

Avem echipe in toate cele 6 sectoare din Bucuresti. Suna acum si o echipa de electricieni va pleca catre tine in cel mai scurt timp. Electricieni autorizati ANRE si interventii NON-STOP pentru instalare / inlocuire / reparatii instalatie electrica.

Schimbare instalatie electrica

Echipele noastre de electricieni autorizati asigura servicii de schimbare instalatie electrica in Bucuresti si Ilfov.
LUNI - VINERI
07:00 - 19:00
Electrician urgenta
LUNI - DUMINICA
NON-STOP

Pentru siguranta ta orice interventie la instalatia electrica trebuie sa fie facuta de un electrician autorizat ANRE. Evita improvizatiile si interventiile neprofesioniste. Alege Electrician Autorizat si iti trimitem in cel mai scurt timp un electrician autorizat ANRE pentru reparatia sau inlocuirea instalatiei electrice.

Electrician Bucuresti

Evaluare gratuita