Reparatii instalatie electrica

Reparam tablouri electrice si toate tipurile de instalatii electrice. Inainte sa decizi schimbarea instalatiei electrice se poate realiza o evaluare gratuita a acesteia.

Schimbare instalatie electrica

Echipa noastra de electricieni autorizati ANRE ofera servicii de schimbare instalatie electrica pentru apartamente, vile, birouri si spatii comerciale.

Evaluare gratuita!

Instalatia electrica este veche si ineficienta? Iti asiguram o evaluare gratuita a instalatiei electrice apoi te ajutam cu consultanta in alegerea solutiei potrivite (reparatie / inlocuire).

Este timpul pentru schimbarea instalatiei electrice!

Schimbare instalatie electrica

In vechile blocuri in general instalatia electrica nu a fost conceputa pntru un consum ridicat de energie electrica. La momentul respectiv un televizor, un frigider si cateva becuri constituiau intregul aparataj electric din apartament.

Astazi, mai toata lumea are mai multe televizoare, masina de spalat, aer conditionat, cuptor cu microunde, hota sau chiar plita si cuptor electric. Nu mai vorbim de PC/laptop si de cele cateva incarcatoare de smartphone/tableta ce stau tot timpul in priza. E drept, e posibil ca consumul de curent pentru iluminat sa fie mai scazut in cazul in care becurile vechi cu incandescenta au fost schimbate cu noile si eficientele becuri LED.

Pe langa cresterea consumului, instalatia electrica veche a si imbatranit. Firele de aluminiu sunt vechi, sigurantele sar ca porumbul la microunde iar prizele nu sunt niciodata suficiente.

A venit timpul sa inlocuiesti instalatia electrica cu una nou, eficienta si sigura. Iti punem la dispozitie electricieni autorizati ANRE, electricieni cu experienta in schimbarea instalatiilor electrice, rapid si la preturi accesibile pentru orice buzunar.

Servicii electrician:

Reparatii instalatii electrice

Electrician Autorizat ofera servicii reparatii instalatii electrice. Reparam defectiuni ale tabloului de sigurante, lipsa tensiune, defectiuni sistem iluminat, intrerupatoare, prize si orice fel de avarie la instalatia electrica.

Electricienii nostrii sunt autorizati ANRE, oferim garantie pentru lucrarile efectuate. Electrician Autorizat este certificat ISO 9001:2008.

Schimbare instalatie electrica

Schimbarea instalatiei electrice este obligatorie in cazul apartamentelor vechi ale caror instalatii nu mai sunt deloc sigure. In blocurile vechi, instalatiile electrice de apartament sunt subdimensionate fata de consumul aparaturii casnice actuale.

Alege sa previi defectarea aparaturii din apartament! Suna acum un electrician autorizat ANRE.

Schimbare instalatie electrica

Avem echipe in toate cele 6 sectoare din Bucuresti. Suna acum si o echipa de electricieni va pleca catre tine in cel mai scurt timp. Electricieni autorizati ANRE si interventii NON-STOP pentru instalare / inlocuire / reparatii instalatie electrica.

Schimbare instalatie electrica

Echipele noastre de electricieni autorizati asigura servicii de schimbare instalatie electrica in Bucuresti si Ilfov.
LUNI - VINERI
07:00 - 19:00
Electrician urgenta
LUNI - DUMINICA
NON-STOP

Pentru siguranta ta orice interventie la instalatia electrica trebuie sa fie facuta de un electrician autorizat ANRE. Evita improvizatiile si interventiile neprofesioniste. Alege Electrician Autorizat si iti trimitem in cel mai scurt timp un electrician autorizat ANRE pentru reparatia sau inlocuirea instalatiei electrice.

Electrician Bucuresti

Evaluare gratuita